Tilpasset publikums niveau

Kurser & Rådgivning

Vi tilbyder kurser og foredrag om sociale medier, content creation, influencer marketing m.m.

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i den digitale verden, og ønsker man at få muligheden for at stå på egne ben, så deler vi ud af en masse guldkorn, lige fra den erfarne bruger til den helt grønne.

Vi sørger desuden for at tilpasse undervisningen til publikums niveau.

Kursus: Personlig branding & Influencer marketing

Er du influencer eller ejer en mindre virksomhed? Kan du skrive under på, at du mangler synlighed og drømmer om, at opbygge en større følgerskare?

Sammen vil vi lægge en strategi for din platform, skabe en rød tråd og sørge for du bliver klædt på til at interagere med dit publikum, lære din målgruppe at kende, og skabe meningsfuldt indhold.

Kursus: Sociale medier og content creation

Drømmer du om at få mere synlighed på de sociale medier, komme i gang med at tage de gode billeder/videoer og lære din målgruppe at kende? Så er et kursus med Eye of Creation lige noget for jer. Vi hjælper med at oprette virksomheds profilerne fra bunden, og gennemgår alle funktionerne på mediet.

 

  • Brugen af Instagram/Facebook
  • Gennemgang af alle vigtige funktioner
  • Strategi på de sociale medier
  • Billede/video content
  • Cases → prøv din nye viden af

Vores Workshops er altid delt op i undervisning og udførelse. Vi starter med at gennemgå materialet og opgaven med dig – Efterfølgende vil du få mulighed for at afprøve din nye viden. Workshoppen varer 4 timer – fordelt ud på 2*2 timer med en pause. Undervisningen er personlig og kurset udbydes med min. 2 deltagere og max. 12 så der er god tid til alle.

Hvem kan deltage?
Kurset er for nybegyndere, lettere øvede, og erfarne brugere af Instagram og Facebook som markedsføringskanal. Du behøver ikke at være ekspert.

Hvem møder du?
Sheila som er uddannet Grafisk Designteknolog med speciale i marketing og mere end 7 års erfaring med sociale medier, fotograf og et kreativt hoved. Derudover har hun undervist som gæsteunderviser, holdt foredrag og har stor erfaring som konsulent indenfor sociale medier, eventplanlægning mm.

Få tilskud til dit markedsførings-kursus gennem et NextStep forløb

Er dit CVR-nummer oprettet efter 30/08/2016, har du mulighed for at søge om tilskud gennem et NextStep forløb. Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms.

For at kunne modtage tilskud gennem NextStep, skal din virksomhed have en vækstambition på mere end 500.000,- kroner i omsætning inden for en periode på 2 år og du skal have interesse i at forløse eller styrke et grønt potentiale.

Læs om NextStep her og se, om din virksomhed er berettiget.